LOKA

Som ni säkert redan vet så har ju LOKA kommit med 3 nya smaker, jag som är förälskad i LOKA var ju tvungen att prova och köpte alla 3 på samma gång... Än så länge har jag bara hunnit smaka 2 av dom och dom är väl goda, men det är för mycket smak på dom tycker jag. Hittills är LOKA citron bäst!

Idag vaknade jag 9, men låg kvar i sängen ett bra tag. Kim och Martin gjorde i ordning frukost så när den var klar gick jag också upp. Efter det så tog jag ut Trouble så att han skulle hinna kissa en sväng innan jag duschade, men jag fastnade på gården med grannarna och deras hund... Trouble och Hilma busade som aldrig förr! Dom hade så kul så nu har jag precis kommit in och gett honom mat och duschat har jag inte hunnit med än heller.

Kim och Martin tog halv 11 bussen in till gävle, det är ju aktivitet idag också. Jag skulle ha vart med men jag är så ostabil nu så det var nog bäst att jag stannade hemma. Istället funderar jag på att snabba mej med att duscha och göra mej klar och kanske hälsa på Pia en sväng, det vore skit kul! Senare idag ska jag nog iaf träffa Linnea, jag vet inte om det vart bestämt eller hur det blev men det lär väl visa sej. Först skulle hon iaf på middag hos sin mormor som fyller år idag, Grattis! :)

Ja, jag ska väl ta mej i kragen då och hoppa in i duschen.
Hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0