You ain't my friend...

Eddie Meduza; Vilken kung det var!

Idag cyklade jag och Kim med Trouble för första gången och han var så jäkla duktig, jag blev riktigt stolt över honom... Och inte nog med det så tyckte han att det var skit kul också. Tänk om han kunde vara så där duktig när man går med honom. Det råkade dock hända en liten olycka, vi ramladeså jag slog hakan i pakethållaren och fick en bula som är alldeles blå, snyggt!
Sen lämnade jag Kim och Trouble för att cykla runt och söka jobb (jag måste påpeka att jag hade vita byxor på mej när vi ramlade så dom var inte så snygga), jag vet inte hur det gick, det visar väl sej. :) Spännande. Efter det så köpte jag iaf mat och cyklade till Kim, vi åt och sen cyklade jag hem till mamma och nu är jag här... Varvar ner lite med Saga och Eddie, sen tänkte jag kolla runt lite efter fler jobb på internet.
Jag blir nog kvar i valbo inatt också, det är så tråkigt att sova i Storvik ensam och Kim ska stanna i Valbo för han ska jobba hela natten. Imorgon ska jag iaf tillbaka till jobbet och göra någon nytta, men det har vart riktigt skönt att vara ledig för jag har hunnit med så mycket!

Hej på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0