Lördag, Söndag och Måndag.

Jag har inte riktigt hunnit med i svängarna, jag får be om ursäkt. ;D

Lördag;
Vaknade i Mikkis stuga efter en jätte lyckad och trevlig kväll... Sen solade jag på mammas balkong ett bra tag, dock utan resultat, förutom en himla massa fräknar! Jag, syster och Jonna gick till köpis och handlade lite, efter det gjorde jag mej klar för Bellos fest. Carro kom hit så att vi kunde åka dit tillsammans... Det var jätte läskigt, hur mycket folk som helst! Jag och Carro satt på samma ställe hela kvällen men vi hade iaf bra utsikt där. :D Riktigt lyckad fest den tiden jag var där iaf måste jag säga. Mikki och Jimmy hämtade mej och Carro så begav vi oss in på crusingen, det är synd att dom inte har stängt av för vanliga bilar när det är raggarbilarna man vill se. Hem och sov.

Söndag;
Flygbladsutdelning... Det var två stycken nya och vi fick ut en hel del blad så det var lyckat. Sen åkte vi hem och åt god mat, chips med dip och choklad och kollade på robin hood, men trött som jag är nu för tiden så somnade jag i soffan. Gick upp och jorde allt som skulle göras och slcknade sen i sängen lika fort igen.

Idag;
Jobba, det gick bra. Hem till Storvik och packade lite, hem till mamma i Valbo, gjorde taco paj, hämtade min älskade lilla Trouble som har sovit hos Adam inatt, gud vad jag har saknat honom!Min lilla älskling. Nu sitter jag här och försöker att så KORT som möjligt förklara min weekend. ;D
Nu ska jag duscha eller ta ett bad och sen tänkte jag krypa ned i sängen och sova.

Den här veckan kommer att vara skit TRÅKIG! Vi måste packa en himla massa och har en massa annat som måste göras också.
Jag hade tänkt att jag skulle hinna med att träffa Erica och Linnea någon dag också. :)
Sen vill jag att strejken ska sluta så att jag får gå till barnmorskan.
Hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0