Nya rutiner...

Jag är överlycklig!
I fredags sov jag och Leon i bomhus hos Jenny och Sne. När barnen sov för natten tog jag och Jenny något glas vin och pratade rutiner. Hon frågade om jag läst Anna Wahlgrens barnabok, mitt svar var nej.
Hon följer hennes rutiner och deras Wilma sover hur bar som helst! Jenny berättade vad allt gick ut på och hur man gjorde, så jag har hängt på dom rutinerna och det har gått förvånansvärt bra... Leon somnade prick klockan 8 igår, och jag var tillochmed tvungen att väcka honom imorse. Klockan 8 stod jag med gröt klar men Leon hade inte vaknat! Det var bara att väcka honom och ge honom frukost, sen elkte vi en stund för att prick klockan 9 gå på en promenad med Trouble. Vi var ute 1 timme och det var hur skönt som helst!

Fler promenader.
Jag grejade en massa hemma, lagade mat och duschade och så, sen bar vi oss av på en promenad till. Mötte upp syrran och gick en runda på ca 30 bara, sen stannade vi hos mamma och matade lilleman. Så nu passade jag på att låna datan innan jag ska ut på en ny promenad igen. Syster ska med då också, hon ska sova hos mej inatt. :) Vi ska kika på film och mysa lite, hennes skola börjar imorgon igen så det blir tidigt. Skönt med lite sällskap också.

Over and out! ;D

Kommentarer
Postat av: Maja

Anna wahlgren är ett riktigt geni =) Har läst hela barnaboken och tycker den är fantastisk bra =)

2009-08-23 @ 23:20:32
Postat av: jenny

Guuud! Va kul att det fungerar! ;)

2009-08-24 @ 12:44:05
URL: http://jennyabrahamson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0