Massa sysslor...

Bloggen kommer att torka lite igen.
Jag har en massa saker att göra den här veckan... Igår storstädade jag lägenheten, idag ska jag storhandla, och köpa massa hyllor och sånt som ska borras upp på väggarna, jag blir väl klart sent idag skulle jag kunna tänka mej. Jag ska även fixa min utväxt som jag borde ha gjort för längesen, men idag ska jag verkligen göra det!
Imorgon ska jag på 2 slags möten, har tvättstugan och en föräldrargrupp som jag dock inte kommer att hinna med... Resten av dagarna vet jag inte riktigt hur det ser ut än, men jag är nästan 100 på att jag har saker att göra då också. Men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er. :)

Vattkoppor.
Jag trodde att Leon höll på att få vattkoppor, han hade röda prickar över hela sej igår, men idag är dom betydligt mycket mindre och ser ut att vara på väg att försvinna... Jag som nästan hoppades på att det var vattkoppor, så att man hade det gjort sen, och plus att det fanns ju några stycken som ville smitta sina barn också. Hehe, skönt för Leon iaf om det inte är vattkoppor, men det visar väl sej...

Måste iväg nu, hej på er...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0