Fredag.

Min fredag blir väl nästan som vilken dag som helst.
 Bortsett från att vi har ätit lite god mat, och sen kommer iaf Lina förbi och gör oss sällskap. Vi får se vilka mer som tittar förbi, det finns ju några som funderar på det iaf. :) Vem vet, det kanske blir lite kortspel för omväxlingens skull. Annars är ju film min vanliga kvälls syssla typ. ;D Men jag klagar inte, det är så skönt att bara ta det lugnt!

Fredags godis.
 Jag älskar verkligen att äta något gott på kvällarna. Men jag borde hålla mej borta från godis och liknande. Frukt äter jag ju ändå och sen vet jag inget annat man kan äta som inte är så onyttigt. Någon som har några bra förslag på något gott man kna äta utan att lägga på sej för mycket? Ni kanske vet några goda grönsaker att dippa eller något?

 

Nu blir det tomt här ett tag. Men jag ska försöka uppdatera innan jag går och lägger mej iaf! Nya bilder ska även in på datorn idag, så jag kankse bjuder på någon senare. Hej så länge! :)

 


Jag och Lina på min 20-års dag. :) ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

hallon är bättre än godis, & så gott :) fruktsallad kan man göra. eller typ morotstavar och någon god dipp :)

2010-01-08 @ 21:26:49
Postat av: Anonym

köp vitkål jätte gott och knaprit :)

2010-01-09 @ 15:17:32
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

Har du testat dadlar inlindade i bacon? sååå gott haha! Och tror itne att det är allt för onyttigt? hmm annars är ju gurka, morötter, blomkål gott att dippa i holiday dippen ;D

2010-01-09 @ 16:50:22
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0