Ny design.

Nu är den nya designen klar.
 Och det är Emma som hjälpt mej med det, TACK SÅ MYCKET! Med mina dator kunskaper så vet jag inte ens hur man länkar till någon annans blogg, så det här får räcka. http://WWW.CrazyAngel.blogg.se
Kika in hennes blogg, den är jätte trevlig och hon är jätte duktig med design, så vill ni snygga till lite i eran egen blogg, men inte vet hur man gör så hjälper hon nog mer än gärna till! :)


Click.
 Vi kikar på film (Click, som går på kanal 3 nu) här hemma nu, har nyss ätit paj och hinkar cola för fulla muggar. Imorgon är det inte längre helg och då gäller cola förbudet fram till på fredag. Det är inte bara förbud som gäller, utan när det väl är helg så ska jag dricka betydligt mycket mindre cola än jag gjort nu!
 Nu väntar en massa jobbiga datum, och även Pias begravning som är på fredag. Kim "fyller" snart år, pappas 4 års dag närmar sej, och jag har även en massa läkarbesök, psykolog tid och en en massa andra känslosamma saker som väntar... Dels en bodelning (i Leons ställe, jag är ju hans förmyndare), som jag helst skulle vilja slippa!

Nu ska jag vara social och soffpotatis på samma gång.
God natt på er, det blir inget mer skrivet idag. Blogg.se krånglar så värst för mej nu.


Mitt liv! ♥


Kommentarer
Postat av: Tezz

Skönt att se att man inte är ensam om att dricka på tok för mycket cola... Ska oxå försöka hålla mig till att göra det på helgerna, får väl se hur det går.

Skickar en styrkekram till alla jobbiga saker som är på gång, det går bra ska du se!

2010-01-10 @ 22:18:48
URL: http://blogg.gd.se/tezzinthecity
Postat av: Mimmie

Lycka till med allt! Om du kommer ihåg vad jag sa till dig i fjällen så behöver jag inte säga så mycket mer än att du är grym som klarar allt dt här :)

2010-01-11 @ 17:09:54
URL: http://michaelaolovsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0