Nu får det Fan vara nog!

Jag tänker inte sitta här och ta den skit den här otroligt elaka människan sitter och kastar på mej! Du känner inte mej, och vet ingenting om mej! Jag har aldrig någonsin skrivit någonting bloggen om mina ätstörningar, så dom är det du som tar upp! Och du verkar tydligen inte veta vad det är, för hade du vetat det så hade du även vetat att det finns olika sorters ätstörningar! Må min panik ångest kommer från något helt annat än det här, jag har vart utsatt för övergrepp under större delen av m uppväxt, vilket jag heller inte skrivit någonting om här, och ändå tar du dej friheten att bete dej som ett as då du sitter och slänger ur dej det ena efter det andra helt utan någon vetskap om hur det verkligen ser ut! Är det någon som mår bra av att trycka ner andra människor så verkar det vara du! Jag hoppas du är nöjd nu, och att du fått ut något av vad du gjort, för nu kommer den här bloggen att läggas ner... Och dessutom så är det väl inte mer än rätt av mej att jobba för att kunna försörja mitt barn? Och att jag festar mycket vet jag inte vad du får ifrån, för det är inte ofta. När kim fortfarande levde och hade leon på sina bestämda dagar, då däremot så festade jag en del, men nu har jag iaf slutat dricka alkohol också om det var vad du ville höra! Och det du säger om att kim skulle ha skrivit över trouble på sara innan han gick bort är skit snack det också, då jag vart i kontakt med jordbruksverket om det. Och på boupptäckningen fick jag ta del av de papper som skrivits angående trouble, och då har hon skrivit sej själv som ägare en tid efter att kim gick bort.

Kommentarer
Postat av: Ida

Nej! Ta inte bort bloggen!! Då låter du den hämska kvinnan vinna!!!!!! Kämpa på! Kram

2010-03-18 @ 08:24:50
Postat av: Jennifer Rinnström

låt inte en sån där liten osäker och elak människa köra över dig emelie! lägg inte ner bloggen på grund av henne. kämpa<3

2010-03-18 @ 10:16:38
Postat av: blondstar - mamma till max 090605

jaha, ja de såg jättemysigt ut :) ja, jag läste alla kommenterar nu, va är de för fel på folk egentligen! vad sur jag blir fast jag inte känner någon av er :( men jag ser att du har många som ställer upp för dig oxå!

2010-03-18 @ 10:39:41
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: J

Då lär du ju kunna anmäla Sara för förfalsknig av din namn underskrift om hon har skrivit sig som ägare utan din vetskap!?

2010-03-18 @ 15:23:05
Postat av: agge

håller med Ida...ta inte bort bloggen då låter du ju henne vinna. du vet att du har en massa folk på din sida...kramar

2010-03-18 @ 23:24:42
Postat av: Trogen läsare!

Håller med dom övre, läst din blogg länge nu och tycker att den är super! Ge inte upp, som jag har uppfattat dig så är du en helt otroligt stark människa som har gått igenom det mest hemska saker man kan gå igenom. Du är oehört stark som klarar av att skriva en blogg om ditt liv och vardag! Jag tror på dig och låt inte människor som är osäkra på sig själva förstöra för dig!

Kram

2010-03-19 @ 03:30:01
Postat av: Rebecca

hej råkade hitta denna blogg på fb och du ska absolut inte låta den där äckliga lilla råttan vinna!!! hon kan ju absolut inte må bra hon har nog nån störning i hjärnan typ bipolär/manodeprisivitet som de så fint heter på svenska.... många kramar från en 3 barnsmamma/ Rebecca

2010-03-21 @ 18:03:13
URL: http://rebeccamammatilltre.blogg.se/
Postat av: Karolina

Låt inte den där lilla grisen vinna. Fight!

2010-03-26 @ 09:24:25
URL: http://karolinaspanberg.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0