Långprommenader.

I förrgår var jag ute och gick med Trouble men näe jag hade gått 1 timme och 15 minuter hemmifrån lyckades Trouble dra omkull mej, jag stukade foten, skrapade upp knät och handleden. Jag fick ringa till Kim, det hade inte vart så kul att gå 1 timme och 15 minuter hela vägen tillbaka då med ont överallt.  Sen blev det myskväll med lite chips faktiskt... :)  Igår fyllde mamma år, precis en vaecka efter syrran, och nästa tisdag skulle pappa fyllt 45... En vecka efter varrandra allihopa. Iaf så kom Pia med tårta och grejjer, mamma fick en solstol av Pia och Karin tillsammans. Sen kom Charlotte också, henne fick mamma solrosor av, mej och Kim fick hon en bucket blommor som jag plockade ihop på nån blommaffär, en jätte fin... Hon fick sån dyr morsdags pressent så hon fick nöjja sej med blommor nu. Skit samma, sen storhandlade jag och Kim, skönt! Men vi glömde lite grejjer som jag får ta att handla idag istället. Trouble fick faktiskt en sele igår så att vi kan börja lära honom att dra grejjer, inget som är nått vidare tungt nu när han inte växt klart, men bara så att han vänjer sej vid ljudet. På kvällen gick jag, Kim och bror min ut i spåret med Trouble, vi gick antigen 5 eller 7 kilometer, det är svårt att veta för att det inte fanns någon belysning, men det var skönt iaf. Trouble var jätte duktig på att dra, vi lånade ett crossdäck av Mickis och Niklas som han fick prova med. Han tyckte att det var kul också, det är synd att dom kan få skador om dom får dra när dom inte växt klart.

Idag ska jag iväg till Yvette, sen ska jag handla det som vi glömde igår och blir det riktigt soligt idag så ska jag ta och bada också. Jag och Kim ska grilla ikväll iaf, kuuul! ;D Senare får det bli  en prommenad i spåret eftersom att jag ska göra det till en daglig vana.

Nej jag tror jag ska ta och käka lite frukost nu så att jag inte hungrar ihjäl mitt i allvarssamtalen hos Yvette sen. :D Hehe. Jo men det ska jag göra, moste väcka upp Kim också. Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0