Adolf Hitler.

Konstigt nog så blir min "sjukdom" bara sämre, aldrig bättre! Nu moste jag tillochmed sitta och vila för att få luft så att jag orkar ta mej ner för trappan så att Trouble får gå ut och kissa. Kim är utslagen, han har ont i ryggen, känner sej febrig och sover. Jag jag sitter här och samlar krafter.

Igår var det trevligt, jag, Kim, Lollo, Peter och Carro var hemma hos Carro och hade vinkväll, alla förutom jag drack, men jag tror att Lollo var den enda som var full, det ska vara Peter då som kan ha vart lite på lyset iaf. Men kul hade vi, vi pratade mycket om historia, andra världskriget och en massa annat sånt. Kan ni förstå hur smart Adolf Hitler var, att han kunde förklara sina känslor och åsikter så bra att folk inte missförstog honom, dom ville precis samma sak, speciellt nu när någon annan vågade stå för vad han tyckte och visa att han inte skäms för sina åsikter, det är ju helt otroligt. Både jag, Kim och Carro kom fram till att vi skulle kunna bli historia lärare eller någt annat som har med historia att göra, för att det är ju så otroligt KUL! Jag börjar fundera på att gå en sån här utbildning, jag kanske ska gå svensk historia, men jag skulle ju självklart vilja veta allt nästan, som tillexempel om andra världskriget. Tänk er att kunna allt inom historia, faen vad kul. :) Varför ska man skämmas över sina åsikter och hålla dom tillbaka, det ska vara ett fritt land, men fritt är det då inte så länge man inte äns får tycka som man tycker... Dom som är tillexempelt nationalister eller patrioter blir kallad rasister av folk som inte vet vad dom pratar om, dom vet inte vad en rasist är men endå hatar dom rasister, och det är helt okej, sålänge man hatar dom som hatar andra raser eller bara värnar om sitt land så är det okej, men det blir ju  omvändrasism, men det fattar inte folk.  Bara för att jag älskar mitt land, för att jag vill följa dom gamla traditionerna, och inte vill ta in fler människor som ska leva på våra pengar, när vi svenskar inte ens kan få ett bostadsbidrag, för att vi tjänar för mycket pengar, då är det bara en som jobbar, men dom svarta, dom får högre bidrag för att känna sej välkommna i vårt land (det är faktiskt sant),vafaen, ska inte dom känna sej välkommna för att vi så mycket som tar in dom hit, när det knappt finns jobb åt oss svenskar. Bara för att jag tycker som jag precis sagt, är inte jag en rasist, jag bara värnar om mitt land, det är snart inte sverige längre, det är därför vi moste sätta stopp för det här

Jag tycker att dom som nu redan är bosatta här ska jobba och göra sitt, rätta sej efter lagen precis som alla andra, vi ska inte ta in några fler för det har vi inte råd med, men missköter dom sej och bryter mot minsta lilla brott då ska dom utvisas och få sitta av sitt straff i sitt hemland, för varför ska vi kosta på dom ännu lite mer pengar så att dom har mat när dom sitter i fängelset!? Nej jag går inte med på det här!


Hur många vet sanningen!?
Jag ska gå ut och kissa med Trouble nu, jag kanske skriver senare.
Hej Hopp!
image93


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0