Vattkoppor?



Vattkoppor?
Jag märkte att Leon var trött och grinig imorse innan dagis, och snorig har han ju vart några dagar nu, så jag tänkte inte mer på det. Men när jag hämtade honom på dagis var han riktigt hängig. Hostan hade blivit värre febern vuxit fram på bara några timmar.
Men jag gav honom lite hostmedicin (som inte hjälpte) och en ipren för att sen få skjuts av mamma ut till hille för att gratta Evelyn på 4 års dagen...
När Kate med familj kom så visade det sej att även Zion hade hosta och feber, och dessutom hade han en del röda prickar som ser ut att kunna bli vattkoppor.
Kort därpå hade Leon fått en röd liten blåsa på handen, så jag misstänker faktiskt att det är vattkoppor. Och om det är det så ska det bli så skönt att få det överstökat!

Vilken härlig dag!
Bortsett från att Leon inte vart världens piggaste kille idag, så har det vart en jätte härlig dag. Först fick jag mysa en massa med Joel på förmiddagen innan han åkte till jobbet, och det var verkligen efterlängtat efter en hel veckas tid ifrån varandra.
Sen fick vi så otroligt god mat hos Sam och Christina, och en super god tårta mm! Och att få umgås med hela den ligan (bortsett från Joel som jobbar) fick min dag att bli ännu bättre! :) ♥
NU ska jag kika lite film och försöka hålla mej vaken tills Joel kommer hem från jobbet runt halv 1-1 inatt. :) Jag skanar honom!

Kommentarer
Postat av: Lina

Har han vattkoppor så kan han GÄRNA få träffa min dotter...

Jag vill också få det överstökat.

2010-05-08 @ 07:42:25
URL: http://flasarn.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV; Haha guud vad hemskt det låter att man vill att ens barn ska bli smittad :P

2010-05-08 @ 10:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0