Klar för dagen.


Nu är jag ensam igen, Maria och syrran åkte precis, vi har kollat på film, Georigas rules, skit bra faktiskt! Innan det lagade jag mat till mej och Kim, det blev pasta med en hemma gjord pastasås på ost och skinka, det gick iaf att äta som tur var. Kim tyckte också om det. :) Sen duschade jag och fräschade till mej lite innan Kim åkte till jobbet och mamma kom och hämtade mej och Trouble. Vi åkte upp i skogen på en prommenad, som tur var mötte vi inga björnar, och det stod bilar parkerade vid varenda skogsväg så vi var inte ensamma i skogen... Jag hittade några kantareller som jag plockade och tog med mej hem, jag äter inte svamp men Kim älskar det. Så imorgon ska han få stekta kantareller till maten. :) Jag han inte mer än hem så kom Lisa och Maria, jag skickade iväg dom för att hyra filmen medans jag rensade svampen och kastade i mej lite pannkakor idag igen. Sen tog jag precis ut Trouble en sista gång för idag nu när dom åkte, han fick springa lite i hundgården sen gick vi in igen. Det känns skönt att ha allt klart för kvällen, nu skulle jag bara kunna kasta mej i sängen om jag vill det, men jag tror faktiskt på ett varmt bad, en film med en kopp varm oboy och scones. FILM, som vanligt! :D Haha.

Jag bakade aldrig min kladdkaka idag, jag kom av mej när Lisa och Maria kom, jag tar det imorgon istället. Då ska jag göra nya muffins och en ny rulltårta också tror jag, men med äppelmos den här gången. :) Jag är ett stort fan av äppelmos. :D
Trouble har redan somnat och jag pratar lite med Erica på msn, det var ett tag sen nu.

Jag ska förbereda för mitt mys framför tvn nu, sen ska jag för en gångs skull upp i tid imorgon, jag ska nog ut i skogen med mamma igen, om hon hinner och orkar, hon fyller år imorgon plus att hon sticker iväg på träningsläger över helgen. Men nästa vecka är det iaf spikat och klart att vi ska ha en hel dag i skogen och plocka bär och svamp, Trouble ska också följa med och massäck ska vi också ha med oss. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0