Tvättstuga.

Imorgon är det mådag och dags att ta tag i vardagssysslorna igen. ;D Så imorgon har jag tvättstufan i 5 timmar, jag hinner att få undan en hel del tvätt på den tiden med tanke på att man har 4 maskiner helt själv i 5 timmar. :) Jag hoppas på att få undan all tvätt som vi har, och det är inte lite. ;) Det ska bli så skönt när det är klart.

Nu har vi iaf vart och käkat med Robin och Josefine och blev kvar hos dom ett tag efter, vi gjorde inte så mycket men det var trevligt iaf. :) När vi kom hem släppte vi vovve i hundgården en sväng innan vi gick in och satte oss vid datorn... Vi har kollat barnvagnar men Kim tycker att vi ska köpa de absolut fulaste, för dom tycker han ser bäst ut, eller så är det för att priset är betydligt mycket lägre på dom? ;D Nej, jag hade hittat en som han skulle kunna tänka sej men vi får se hur det blir, men jag hoppas på att jag får som jag vill med tanke på att det är jag som kommer att ha mest användning av vagnen. :) Den är endå fabriksny men ändå super billig.

Hunden har vi kikat på också, Kim är lika såld som mej. Men vi får se hur det blir, det finns ju en hel del att tänka igenom innan man bestämmer sej för att ta på sej ett sånt stort ansvar i den situationen vi sitter i nu. :) Men jag hoppas nästan på att det blir ett köp, och en hel del smarta lösningar på hur vi ska få ihop allt. :D Jaja, det visar sej.

Nej nu har ni nog tröttnat på mitt tjat, ni får höra mer i morgon. ;)
Hej så länge.


(Lånad bild)
Hur sött som helst. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0