Härliga vår!

Vi har haft så otroligt fint väder i flera dagar nu.
Och jag måste nog erkänna att jag blivit lite mer av en sommar människa. Förut gillade jag vinter mest, men kan jag knappt vänta på sommaren! Fast jag älskar vintern också, det ska vara lagom mycket av alla årstider enligt mej.

Igår var jag ute i 2.5 timmar med Leon, och det var helt underbart! Först pratade vi lite med Lina, och Leon drog runt på ´vagnen själv. Efter det träffade vi på Nize, hennes Lexi och Devil, så vi hade på dom på en ordentligen promenad. Först hämtade vi hund nr 2 som varit med Conny på jobbet. Så vi hade varsin vagn och varsin hund, jag gick med Rex och han var så duktig på att gå i koppel! :)
Vår promenad bjöd på en hel del sevärdheter, Leon och hundarna var iaf överlyckliga! Vi fick se hästar, får, lamm och dessutom en lama och en massa fåglar. :)

Utvecklingssamtal.
Nu är Leon på dagis och jag ska göra en storstädning här hemma, jag hade även tänkt hinna med en härlig promenad och en skön dusch!
KLockan 13 ska jag vara på dagis igen, för Leons första utvecklingssamtal. Och det ska bli riktigt spännande! Han blir så stor! Det går för fort, jag är så sugen på en till nu. ;D

Första dagen på jobbet.
Ja, jag körde ju första dagen på jobbet igår, och det gick väl rätt bra antar jag... Jag sålde bara ett paket, och det var enbart tur! Men jag ska ge det någon chans till, jag menar, det är ju bättre än inget!
Så imorgon är det dags för ett nytt pass. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0