Tv-spel.

Jag bryr mej inte om dej. ;)


Ikväll blir det tv-spel hos wesslan, det ska bli rätt kul. :) Skulle ha kikat på fotbollen först också, men jag följde med Erica till jobbet istället. :)

Igår spådde vi ju oss också, hos Arvo. Han sa rätt mycket, men inget jag vill skriva om här... Men jo, det stämde rätt bra den här gången också. Fast nästa gång vill jag gå till ett medium, eller kanske en healer. :)

Och visste ni en sak; Jag är en whit trasch slyna. ;) Gotta dej på mej och min son du, du har bara bevisat att jag har rätt om er. ;)



Och till dej: Det är min son, mitt ansvar och mitt val hur jag sköter och uppfostrar honom. Han är helt underbar, och det är inte ett fel på honom!

Tack för alla fina kommentarer, det uppmuntrar mej till att fortsätta skriva! :)

Du gör mej glad! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för idiotiska jävla människor som skriver något sådant om ett litet barn? Måste ju ha noll innanför pannbenet:s Polisanmäl hon/han/dom direkt emelie. Hoppas det går bra för dig Emelie och var stark:)

2009-05-21 @ 15:54:39
Postat av: Anonym

Du borde bli jävligt less på att folk hugger på din son och dig.

Hoppas att du inte tar åt dig alls. Det är ju inte ditt fel att andra är dum i huvudet. :)



2009-05-22 @ 00:51:03
Postat av: Marina A

Det var väldigt mycket anonyma kommentarer här hos dig Emelie, vågar inte folk skriva sitt namn ens? Hoppas att du gör polisanmälan på "Kocken" då hon/han trakasserar dig/er.

Ha det bra.

2009-05-23 @ 14:57:57
Postat av: Nathalie

har man en blogg får man dumma kommentarer, många bra också =) man ska inte ta skit, du är en stark person, så en dum kommentar hindrar väl inte dig ?



Men som sakt, att han/hon/vem/det? ska gå på din son är helt idiotiskt, men vissa personer har inget eget liv, och måste för avensjuka..

2009-05-23 @ 17:42:20
Postat av: hardknock

Nu var det inte jag som sa det, men again - the fucking fuss är att människan är rasist och då blir plötsligt "svartskalle" ett skällsord. Sen att hennes ljuse, blåögde son kallas det är ju bara absurt roligt - just för att det SÅ uppenbart är för att reta henne och hennes störda värderingar.

Sen att hela fjortispöbeln som läser försöker hetsa fram en polisanmälan gör bara saken ännu roligare.

GE INTE UPP! INGEN SKA BEHÖVA TRO ATT DIN SON ÄR EN SVARTSKALLE!

2009-05-24 @ 01:52:45
URL: http://hardknock.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag gillar din blogg :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0