3 Sekunder kvar och 3 kilometer för fort.

Igår vart väl inte riktigt som planerat... Vi var ju i stockholm och kollade på Valbo matchen, som dom förlorade. Det var oavgjort men när det var 3 sekunder kvar fixar dom där mälarna 1 mål till och vinner. Typiskt! Dyster som man är, börjar färden hemmåt... Vi hinner inte mer än ut från stockholm när vi blir stannad av polisen. Vi hade kört om en civilare som filmat. Om det inte hade vart för den omkörningen hade han haft sitt körkort kvar nu, men det är ju typiskt vad jaevla griniga dom där ska vara. 3 kilometer avgjorde om han fick ha körkortet kvar eller inte, inte var svaret. Inte nog med det, 4000 i böter. Nog om det!

Vi sov i valbo inatt, hos mamma... Jag sov länge idag, jag vaknade runt halv elva, men låg kvar ett bra tag innan jag klev upp. Jag hade så ont i huvudet. Jag antar att det blir till att sova i valbo ganska ofta nu, förtillfället vet vi inte ens om vi kommer kunna bo kvar i storvik, men det visar väl sej. Jag får ta körkort någon dag här helt enkelt. Glad att det bara är körningen kvar.

Erica ska komma hit, vi ska ta en prommenad med Trouble och prata av oss lite. Prommenad terapi som man kan kalla det. Sen vill jag hämta massa grejer i storvik, kläder och sånt om man blir kvar här, vi kommer ju inte att kunna ta oss någonstans om 24 timmar ungefär. Det kan ju vara skönt att vara förberedd iaf, jag menar att ha med sej så mycket som möjligt just incase.

Jag har inte riktigt tid nu, jag ska kolla på lägenheter och kanske sälja iväg bilen så jag ska kika runt lite.
Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0