Röksugen!

Jag är så otroligt sugen på en ciggarett! Jag hade ju iaf sån tur så att jag fick 3 st av Jimmy på jobbet, men dom rökte jag ju där. Jag har alltså inte rökt sen typ 3 idag. Jag har ju tuggtobaken, men det är inte samma sak.

Jag sitter iaf och fundrar på vilken film jag ska se... Jag vet inte om jag törs titta på the messengers ensam. Kim sover alltså som vanligt. Och jag är inte så värst sugen på nån jönssonligan film nu, och inte på 3 timmars filmer heller. Jag får nog samla mod att titta på messengers ändå.

Jag läste något som jag störde mej lite på. Jag vet inte vad som menas med den där skiten, men jag vet att det inte är något bra. Aja, vem bryr sej, jag orkar iaf inte. Och jag förstår inte att den som skrivit det där orkar lägga ner energi på det.

Trouble kom iaf upp en sväng och la sej i soffan, men han gick tillbaka till sängen nästan lika snabbt igen. Jag förstår mej inte på dom där 2, Trouble har sovit sen dom kom hem, förutom när jag åt... Och Kim gick och la sej kvart i 7 ungefär.

Nej nu har jag inte tid med det här...
Hej på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0