Lycklig.

Det känns som om jag aldrig mått bättre! Förutom ryggen då förståss, den mår inget vidare bra av att flytta runt på massa grejor och städa en massa, men det problemet går väl över när jag fått i ordning här, det är inte mycket kvar. :)

Jag ska snart boka uppkörning, och inte nog med det så ska jag till tallinn nästa helg, det finns en underbar människa som frågade om jag ville följa med. :) <3 Allt går så bra nu känns det som, det enda som fattas är ett jobb, och jag vet ju som sagt inte om jag kommer att kunna jobba heller... Jag har ju så mycket sammandragningar när jag stressar och så, men vi får se, det kanske blir bättre.

Just nu sitter jag och Trouble i soffan, eller jag sitter och han ligger och snarkar... Jag ska snart göra i ordning lite lunch och sen sätta i gång med att plocka ut saker från hallen så att jag kan börja måla, sovrummet får jag måla imorgon bitti tror jag, eller ikväll så får jag sova hos mamma eller något. Jag får se hur jag gör. :) Kul ska det bli iaf, om inte annat skönt att det börjar hända något här. :) Jag har inte mycket alls kvar i köket heller, jag tror att det är en låda kvar att packa upp, men innan jag börjar med det så ska jag springa ner med allt som ska vara i förådet så att jag får undan allt sånt först.

Nej, dags att göra lite nytta, jag ville bara passa på att skriva någon rad medans jag kunde, med tanke på att datorn är på vift 18-6 varje natt. ;D Jag ska bara berätta att jag tagit tag i mitt övningskörande nu också, och det känns rätt bra ändå.
Hej så länge.


Kommentarer
Postat av: crazyangel

Jo nog syns det allt, du är ju så liten annars :) Men vänta du när magen verkligen börjar ta fart, efter vecka 20.. Uha. Har oxå haft hemskt mycke sammandragningar, mest i början. Nu har det lugnat sig lite men kan komma när ja är väldigt stressad å så.. Ändå man kan göra är ju å tat lugnt.. Men inte alltid så lätt :)

2008-06-24 @ 12:46:21
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0