Trött!

Jag sov självklart lika dåligt inatt, men gick ändå upp lite innan 8 och började måla... Jag han inte måla länge alls innan jag var tvungen att hoppa in i duschen och göra mej klar, jag skulle följa med och besikta bilen i tierp. Väl i tierp fick jag och Trouble oss en ovanlig prommenad, det var jätte kul för jag hittade en LITEN väg inne i en skog med en himla massa roliga saker att titta på, jag har knäppt kort men kan gtyvärr inte lägga ut dom pga att jag vet inte vart sladden är. ;D Sen var det iaf dax att åka igen, men vi stannde på gävla bro och jag blev bjuden på lunch, TACK! :)

Nu har vi kommit hem men både jag, Trouble och en till råkade somna på soffan så jag vaknade precis av att mamma ringde men jag skulle lätt somna om på en gång igen om jag la mej ner, och det funderar jag faktiskt på att göra. Med tanke på att jag inte har sovit ordentligt på flera nätter så var det hur skönt som helst att få sova dom här 2 timmarna jag sovit nu.

Nej nu har jag annat för mej, även om det så blir en tupplur till, måla eller något annat så har jag iaf gjort något vettigare än att sitta här, så det så. :D Hej så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0