Dags för dagis.

Om en vecka precis idag fyller Leon 1 år!
 Och inskolningen på dagis börjar 11 Januari klockan 10. Jag ser verkligen fram emot det, och jag är säker på att Leon kommer att trivas kanon! Utvecklingen i både den sociala biten, och den personliga kommer nog att ta fart, och det kommer förmodligen att bli en jäkla omställning. Med andra ord kommer det nog inte att dröja länge innan han gör massa med nya saker, säger massa nya ord, eller traskar runt och hittar på massa nya bus här hemma.
 Så för att ligga steget före; Är det någon som har några bra tips på billiga slitstarka kläder att använda på dagis?   Man vill ju ha något med kvallite som håller för tuffa dagar, och samtidigt vill man ju såklart att det ska vara så billigt som möjligt!

Imorgon är schemat fullt igen...
 På förmiddagen ska vi till bvc för lite sprutor och vanliga kontrollen. Vikt och längds ska kollas, och vi ska även ta en extra titt på Leons exem som han fått tillbaka. (När Leon var liten så fick han exem, mes som gick bort ganska fort, men nu har dom hittat tillbaka igen.)
 Sen klockan halv 5 ska vi möta upp Moa och Elwin för kortknäppning på gävle dagblad. Leon och Elwin ska ju självklart vara med i tidningen på 1-årsdagen. Det kommer att bli jätte bra!
 Sen har man väl en hel del annat som måste göras, här hemma måste det städas iaf. Dammsugaren ska få gå varm på morgonen tror jag.

Nej, nu ska jag ta itu med tvn, sen sova.
God natt på er.



Kommentarer
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

Tradera! Där kan du hitta po.p kläder till vrakpris =) Och av egen erfarenhet så är kvaliten där verkligen super! Och det är inte bara mina ord utan alla vänner som ockås har barn som är något äldre! =)

2009-12-20 @ 21:50:25
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Dixie

Ja, Lilltuff.se säljer mycket alfons åberg kläder.

Och lasselasseliten.se har märken som Mexx.

Och så kan jag tipsa om litenochjunior.se som säljer kläder från bl.a Esprit, Name It och Carlstein. Alla sidorna har bra kläder till bra priser. Hoppas du hittar nått som passar. :)

2009-12-21 @ 20:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0