Hur mycket ska man behöva ta?

Jag är så otroligt less på dej!
Leons pappa som jag älskade så otroligt mycket har gått bort, han valde att lämna allt bakom sej och gå vidare. Han fann ingen annan utväg, och klarade inte av att leva med all smärta han bar på...
 Jag hade en otroligt fin och speciell vänskap med Kim, vi älskade varandra och han kom alltid till mej om det var något, likaså med Tilda, tjejen har var med och dessutom var förlovad med innan han och jag började träffas...
 Kim var en otroligt fin och vänlig kille, som alltid ställde upp på andra och försökte med alla medel för att förstå om man behövde någon att prata med! Jag har aldrig någonsin träffat en människa som försökte så mycket som han. Han gjorde alltid det bästa av situationen och försökte till 100 procent. Jag älskade Kim av hela mitt hjärta och det gör så ont att inte längre ha honom vid min sida! ♥
 Du vet, innerst inne, vilken relation jag och Kim hade. Du var den som satt stopp för våran vänskap och vi fick verkligen kämpa för att ha en så bra relation som möjligt för Leons och våran egen skull. Även om du nekar till det, och vägrar tro att det är så, så är det så sanningen ser ut, och det har jag många av mina och Kims gemensamma vänner som vet! Dom vet precis hur det var och skulle inte tveka en sekund att lägga korten på bordet för att sätta stopp på allt skit snack du har att komma med!
 Du förstör mej, du trycker mej till botten om och om igen, jag förstår mej inte på dej! Hur fan har du mage till att sitta och hitta på en massa lögner om mej och hur jag skulle ha "behandlat" dej nu efter allt som hänt? Att jag trakaserar dej, skriver sms till dej och är elak på dej... Jag har inte ens ditt nummer och vill inte ha med dej att göra, för jag vet vilken liten och patetisk människa du är! Du finns inte i mina ögon, och kommer aldrig att göra det!

Och ta Trouble ifrån dej!? Det är min hund, och det är då snarare du som tagit honom ifrån mej, jag har fortfarande inte fått träffa honom, och det gör så ont att vara utan honom! Räcker det inte med att jag har fölorat den människa som stod mej absolut närmast!?

Jag hoppas bara på att jag kommer att få ägarbeviset jag skrev på när jag köpte Trouble, så att jag kan skicka in det till jordbruksverket, och så att dom kan skriva tillbaka honom på mej igen. Då kommer jag aldrig att förlora honom på det här sättet igen!




♥♥♥


Jag saknar dej så otroligt mycket!
Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betydde för mej...
Jag älskar dej, Kim Tägtström.


Kommentarer
Postat av: Marcus

jadu Emelie alla som ja känner o umgås med står iaf på din sida!!! kram kram

2009-12-08 @ 17:21:22
Postat av: Marcus

jadu Emelie..

Alla som jag umgås med står på din sida och vet hur de ligger till... kram kram

2009-12-08 @ 17:24:12
Postat av: Anonym

Emelie, om dom skrivit över huden på sara under falska grunder, anmäl henne? dom måste ju ha förfalskat ditt namn om inte annat?

Tycker du ska göra en anmälan om du inte redan gjort det?

2009-12-11 @ 02:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0