Inte klar än...

Jag är fortfarande inte klar, och har hållt på i stort sett hela dagen...
Men nu är jag snart klar med tvätten, och sen är det bara bullbakning kvar för idag. Och sortera och vika in tvätten igen såklart. ;D Och jag kan säga att jag är välförtjänt av en ordentlig nattssömn efter allt slit i flera dagar nu... Man får inte sova riktigt på nätterna, jag är för stressad och har svårt att sova utan att vakna 70 gånger, och är det inte min sömn som krånglar så är det Leons. Och sen är dagarna fyllda av uppgifter att ta itu med. Men det blir nog snart bättre?

Jag som lovade att bli bättre med kameran...
Så jag tänkte faktiskt knäppa något kort på hur jag bor och på resultatet av bullarna och slänga in sen. :) Men det känns inte så bra att lägga ut bilder på hur jag bor när det inte är riktigt klart, och jag inte är nöjd än. Jag har en del saker att införskaffa för att ha trivas så som jag vill. Men med min ekonomi så får jag ta det allt eftersom, men det går iaf framåt, sakta men säkert. ;)

Ni får nöja er med en härlig bild på min saknade vovve så länge.



Kommentarer
Postat av: Anna

har du inte kvar din hund? :/

2009-12-08 @ 22:00:22
Postat av: Emelie

Det är fortafarnde min hund, det finns bara en del människor som inte vill förstå det... Efter Kims bortgång har de varken svarat när jag ringt eller ens berättat för mej var han finns. Men nu har jag lyckats klura ut det på egen hand, och nu hoppas jag på att få tillbaka honom så fort som möjligt!

2009-12-08 @ 22:18:29
URL: http://emelieloof.blogg.se/
Postat av: saga

vilken söt :D

2009-12-09 @ 22:51:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0