Bada.



Jag och Leon har badat.
Så nu är vi rena och fina. Det var även hur mysigt som helst, Leon är så gullig när han badar. Han sprattlar, skrattar och har sej, han är världens finaste unge! :)
Han har precis somnat, en halvtimme för tidigt, men vad ska jag göra när han är så trött att han inte kan hålla ögonen öppna? Jag kan ju inte gärna tvinga honom till att vara vaken, då blir han bara sur och tvär...

Kvällsrutiner.
Jag tror att våra nya kvällsrutiner har gett resultat... Jag vill inte ta ut segern i förskott, men än så länge har det gått toppen! Han har ju som sagt sovit en hel natt, och är mycket piggare och gladare på dagarna.

Vår.
Nu är det snart vår, och vinter-overallen börjar bli alldeles för varm! Jag måste köpa en jacka till Leon, jag har sett fina på HM och Lindex, så någon av dom blir det nog.
Jag tycker att det ä så svårt, han får inte bli för varm, och heller inte för kall, det måste vara lagom. Och vad är lagom?

God natt!

Kommentarer
Postat av: Emma, Mamma till Tuvaliee!

Jag har sett jackor som det är fleece insytt i jackan. En del är ju varmare än andra. Men en sådan jacka blir nog för kall nu för dom små. :)

2009-03-16 @ 09:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0