Tisdag.

Jag är trött idag!
Leon fick för sej att vakna klockan 1 i natt, och då skulle jag precis gå och lägga mej. Leon var klarvaken och ville inte somna om, han ville leka! ca 3 timmar senare somnade han ÄNTLIGEN om, och jag gick för första gången i mitt liv och la mej igen efter att jag vart ner och lämnat Leon på dagis...

Stresssymptom.
När jag väl kommit en bar bit på vägen med min inre stress så verkar den återvända. Nu kliar det på hela kroppen, och jag är lika stressad som förut, jag blir tokig!
Jag vill bara komma hemmifrån för att slippa tänka på allt jag borde göra här hemma...



Kommentarer
Postat av: Cicci

Hehe vilken söt son du har!

Jag är själv väldigt stressad av mig så jag vet hur jobbigt det är..Du kanske ska ta en dag och bara strunta i att städa (det skadar inte med en dag, hihi), tända massa värmeljus och en rökelse (lugnande för själen), kanske ta dig ett fotbad och läs den bästa boken du kan komma på!

Vill du inte göra det så sätt dig en stund ute, kanske i skogen och så bara lyssnar du på alla djuren som finns. Alla fågelkvitter och så drar du i dig alla underbara dofter. Eller träffa vänner som får dig att skratta och glömma allt vad stress heter! En fika kanske? :)

Du skulle nog må bra av det tror jag :)

Hoppas att du hittar ett sätt som fungerar för dig att stressa ner! Lycka till med allt! :)

2010-06-09 @ 18:33:04
URL: http://nocrysweetnes.bloggspace.se
Postat av: Lisa

Mosters älsklins pojk! Så himla fin<3

2010-06-09 @ 18:52:42
URL: http://lisaloof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0