Regn och rusk...




Ca 5 år sen... Tiden går sjukt fort!


Som ni förstår så har det regnat hela dagen idag...
Och vad gör man då? Jo, antigen så sitter man inne och låter dagen passera utan att ha fått något vettigt alls gjort. Eller så tar man sej iväg och gör av med pengar, för att sen återvända hem och fixa och dona... Eller också så kanske man har massa andra smarta allternativ?

...Jag åkte iaf till IKEA, sen till ove janssons, som inte längre heter så, nu heter det nämligen lundins säljlager sen en himla massa år tillbaka. Jag handla en hel del, och det kändes super bra då jag älskar att handla nya saker hem!


Jag bjöd över mor och bror på middag, då jag kom på att det suger att äta middag själv.
Mamma var mest sur över att maten inte var klar när dom kom, och Peter bänkade sej framför datorn och tog hem en film att kika på efter att vi mättat vår magar. Mamma åkte så fort hon fått i sej sin mat, och jag och bror goffade massa jordgubbar och grädde till filmen.

Och då återstår det ju att plocka upp allt nytt och få ordning på det, och det är precis vad som ska ske nu... Innan jag kikar på en till film.

Leon är hos farmor och farfar, Joel jobbar och Trouble står och gnäller på mej och den sovande minstingen. Men bror kommer snart och hämtar vovve som ska sova hos honom inatt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0